Sport

2019-03-17, 14:05:21

CSM Slatina, un nou pas în lupta către barajul de promovare. Victorie cu 5-3 pe terenul celor de la Dobrun

Echipa de fotbal CSM Slatina a bifat cea de-a 20-a victorie consecutiva pe terenul celor de la Victoria Dobrun. Gruparea pregătită de Bobi Verdeș s-a impus cu 5-3, la capătul unei confruntări în care slătinenii au punctat prin Cosmin Căpățînă, care a reușit o dublă, Precup, Ovidiu Popescu și Andrei Bîră.

CSM Slatina a intrat la cabine cu 3-0, după reușitele semnate de Cosmin Căpățînă (min. 12), Precup (penalty min. 13) și Ovidiu Popescu ( min. 30). 

Actul secund a adus ceva probleme în defensiva slătineană, care a încasat pentru prima dată în acest sezon trei goluri de la o adversară. Victoria Dobrun a redus din diferență prin Ionuț Cîntărețu (min. 49) și Florin Cîntărețu (min. 65), însă Andrei Bîră a rupt echilibrul de pe tabelă repede, ducând scorul la 4-2 în minutul 68.

Atacantul grupării slătinene, Cosmin Căpățînă, a reușit dubla în minutul 75, punctând pentru 5-2, iar Dobrun a mai marcat o dată prin Florin Cîntărețu, meciul încheindu-se cu 5-3 pentru gruparea slătineană, care a bifat cea de-a 20-a victorie consecutivă. 


Comentarii

Redacţia

2019-03-17 14:05:21

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...