Sport

2019-12-04, 15:05:51

CSM Slatina Under 17, lider detaşat cu cea mai bună linie de clasament din toate seriile

Echipa de juniori Under 17 a încheiat sezonul de toamnă neînvinsă, cu 17 victorii şi un egal. De altfel, din toate cele 11 serii de la nivelul Campionatului Naţional Under 17, echipa slătineană este singura care nu a pierdut niciun joc, având o linie de clasament fără greşeală. Mai mult, slătinenii au cel mai bun golaveraj dintre toate echipele de la nivel naţional, având 116 goluri marcate şi doar şapte primite.

Echipa de fotbal CSM Slatina Under 17 este lider detaşat în seria a VI-a a Campionatului Naţional. Cu 52 de puncte acumulate în 18 meciuri, gruparea slătineană are un avans de 13 puncte faţă de echipa de pe locul secund. Jucătorii pregătiţi de Cristian Stănculeţu au cea mai bună linie de clasament din toate cele 11 serii ale Campionatului Naţional, fiind singura echipă fără înfrângere în sezonul regulat, tur-retur.

Cât priveşte golaverajul, de asemenea, slătinenii stau cel mai bine dintre toate echipele de la nivel naţional. Jucătorii pregătiţi de Cristian Stănculeţu au 116 goluri marcate şi doar şapte primite în cele 18 meciuri susţinute.

Stagiunea de primăvară va începe pe data de 15 martie, atunci când CSM Slatina va primi vizita celor de la LPS Slatina.

Comentarii

Redacţia

2019-12-04 15:05:51

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...