Sport

2020-02-24, 10:20:46

CSM Slatina Under 17, victorie într-un amical cu Universitatea Craiova

Juniorii Under 17 de la CSM Slatina au susţinut, vineri, pe teren propriu, un meci de pregătire în compania Universităţii Craiova. Jucătorii aflaţi sub comanda lui Cristian Stănculeţu s-au impus cu 2-1, prin golurile marcate de Marius Neicu şi Mihai Cătălin Niculescu.

Echipa de fotbal Under 17 de la CSM Slatina a susţinut un nou joc de pregătire în vederea abordării stagiunii de primăvară. Gruparea aflată sub comanda lui Cristian Stănculeţu a primit vizita reprezentativei similare a Universităţii Craiova, în cadrul unei partide disputate pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv „1 Mai”.

Slătinenii s-au impus cu 2-1, prin golurile reuşite de Marius Neicu şi Mihai Cătălin Niculescu.

Echipa Under 17 de la CSM Slatina este liderul seriei a VI-a a Campionatului Naţional Under 17, cu 17 victorii şi un egal, fiind neînvinsă în cele 18 meciuri susţinute în stagiunea de toamnă.

Sezonul de primăvară va începe pe 14 martie, atunci când CSM Slatina va primi vizita echipei LPS Slatina.


Comentarii

Redacţia

2020-02-24 10:20:46

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...