Sport

2019-08-07, 20:37:15

CSM Slatina-Unirea Bascov, scor 3-0, într-un alt joc de pregătire pentru Liga a III-a

Echipa de fotbal CSM Slatina a continuat meciurile de pregătire în vederea consolidării relațiilor de joc, startul Ligii a III-a fiind programat pe 23 august. Unirea Bascov, echipă pe care gruparea slătineană o va întâlni în meciurile oficiale din campionat, a fost adversara în cadrul unui amical disputat pe Stadionul 1 Mai, încheiat cu o victorie cu 3-0. Golurile au fost marcate de Grigore Ceapă, care a reușit dubla, și mijlocașul central sosit în această vară, Dorin Toma.

După eliminarea din Cupa României, CSM Slatina se concentrează pe pregătirea noului sezon al Ligii a III-a, în care gruparea aflată sub comanda lui Mihai Ianovschi are statut de nou-promovată.

Unirea Bascov, echipă pregătită de fostul fotbalist Adrian Dulcea, a fost partenera de joc a grupării slătinene în cel de-al treilea joc de pregătire al verii. Slătinenii s-au impus cu 3-0, la capătul unui meci în care antrenorul grupării CSM Slatina a folosit formule de joc diferite în cele două reprize, pentru a da minute de joc egale tuturor componenților lotului.

Golurile au fost marcate de atacantul Grigore Ceapă, care a reușit dubla, și tânărul mijlocaș central Dorin Toma. Slătinenii au mai avut alte câteva ocazii clare de a marca, însă neconcretizate pe tabelă.

CSM Slatina va continua sâmbătă, 10 august, meciurile amicale. CSM Alexandria, formație care va evolua în serie alături de gruparea slătineană, va fi partenera de joc într-un amical ce se va disputa de la ora 11.00, pe Stadionul 1 Mai.

Comentarii

Redacţia

2019-08-07 20:37:15

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...