CSM Slatina

2017-02-02, 14:17:13

CSM Slatina urcă pe primul loc cu o victorie în confruntarea cu junioarele de la Extrem Baia Mare

CSM Slatina debutează în retur cu un joc în compania unei formaţii destul de accesibile. Extrem Baia Mare, formată exclusiv din junioare, este adversara handbalistelor pregătite de Victorina Bora în confruntarea de pe teren propriu programată, duminică. Cu o victorie, CSM Slatina va urca pe primul loc, având în vedere faptul că actualul lider, Minaur Baia Mare, nu are joc programat.

Angrenată în lupta pentru promovarea directă, echipa de handbal CSM Slatina va trece în fruntea ierarhiei seriei cu un succes în runda inaugurală a returului.

Misiunea obţinerii punctelor puse în joc nu va fi chiar dificilă, având în vedere faptul că Extrem Baia Mare are în componenţă foarte multe junioare. În tur, în deplasare, echipa slătineană s-a impus fără probleme. Prin urmare, în faţa propriilor suporteri, handbalistele pregătite de Victorina Bora ar trebui să câştige fără emoţii confruntarea.

CS Minaur Baia Mare nu are joc programat

În runda inaugurală a returului, liderul CS Minaur Baia Mare nu are joc programat. Prin urmare, cu o victorie, CSM Slatina va trece pe primul loc, care asigură accederea directă în primul eşalon handbalistic. Runda viitoare, ambele formaţii nu vor avea jocuri programate, urmând ca pe 19 februarie să se întâlnească în meci direct, decisiv pentru promovare.

CSM Slatina-Minaur Baia Mare va fi derby-ul Diviziei A, în cadrul unei confruntări ce poate decide gruparea ce în sezonul viitor va evolua în Liga Naţională. Gruparea pregătită de Victorina Bora va avea nevoie de o victorie la trei goluri diferenţă, având în vedere faptul că în tur, în deplasare, a pierdut la două goluri.

CSM Slatina-CS Extrem Baia Mare se va disputa duminică, cu începere de la ora 11.00, în sala LPS Slatina.

Comentarii

Redacţia

2017-02-02 14:17:13

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro