Sport

2019-06-08, 20:22:21

CSM Slatina va evolua în competiția națională a Cupei României

CSM Slatina este câștigătoarea Cupei României, faza județeană. Gruparea pregătită de Bobi Verdeș a trecut cu 12-0 de Avântul Oporelu, în finala disputată pe Stadionul 1 Mai. Golurile au fost marcate de Florin Tudor, Grigore Ceapă (3), David Oprescu, Cristian Preda, Andrei Bîră (5), Mihai Stancu.

După căștigarea titlului de campioană a județului Olt, CSM Slatina s-a impus și în finala Cupei României, faza județeană, realizând astfel eventul.

Gruparea slătineană a dispus cu 12-0 de Avântul Oporelu, formație ce activează în Liga a V-a, care are în componență foști fotbaliști, care nu mai sunt chiar la prima tinerețe, cum ar fi Alin Răceanu, Cristi Niculescu sau Florin Calotescu.

Golurile grupării slătinene au fost marcate de Florin Tudor, Grigore Ceapă (3), David Oprescu, Cristian Preda, Andrei Bîră (5) și Mihai Stancu. Pentru gruparea pregătită de Bobi Verdeș a fost un ultim test înaintea barajului de promovare, manșa tur fiind progaramată pe Stadionul 1 Mai, pe 15 iunie, de la ora 18.00.

Președintele AJF Olt, George Constantinescu, a fost cel care a oficializat festivitatea de premiere. Ambele finaliste au primit medalii, diplome, cupe și mingi, dar și echipamente sportive. 

Cel mai bun jucător al finalei a fost desemnat atacantul grupării CSM Slatina, Andrei Bîră, autor a cinci goluri.

Comentarii

Redacţia

2019-06-08 20:22:21

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...