Sport

2021-07-07, 12:28:39

CSM Slatina va mai susţine şapte meciuri de pregătire. Sâmbătă, o nouă întâlnire cu CS Mioveni

Echipa de fotbal CSM Slatina va mai susţine alte şapte meciuri de pregătire în vederea abordării noului sezon al Ligii a III-a. Gruparea slătineană va evolua, sâmbătă, de la ora 18.00, în deplasare, la CS Mioveni, urmând ca până la startul jocurilor oficiale să mai susţină câte o „dublă” cu formaţiile Unirea Bascov, Viitorul Dăeşti şi ACS Filiaşi.

După dubla cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu şi amicalul susţinut marţi la Mioveni, în compania nou-promovatei în Liga I, CS Mioveni, echipa de fotbal CSM Slatina mai are programate în şapte meciuri amicale, până la startul noului sezon al Ligii a III-a. 

Gruparea slătineană va întâlni sâmbătă, 10 iulie, în deplasare, CS Mioveni, cu începere de la ora 18.00. După acest joc, CSM Slatina va mai susţine câte o „dublă” cu Unirea Bascov, Viitorul Dăeşti şi ACS Filiaşi. Locul şi orele de disputare nu au fost deocamdată stabilite.

Programul partidelor amicale:

- CS Mioveni-CSM Slatina: 10 iulie

- CSM Slatina- Unirea Bascov: 31 iulie

- CSM Slatina- Unirea Bascov: 4 august

- CSM Slatina-Viitorul Dăeşti: 7 august

- CSM Slatina-Viitorul Dăeşti: 14 august

- CSM Slatina- ACS Filiaşi: 18 august

- CSM Slatina- ACS Filiaşi: 21 august


Comentarii

Redacţia

2021-07-07 12:28:39

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...