Sport

2020-03-09, 12:02:50

CSM Slatina va susţine sâmbătă, în deplasare, un amical cu FC Argeş

După victoria din runda inaugurală a returului, obţinută pe terenul echipei Sporting Roşiori, CSM Slatina ar fi trebuit să întâlnească în etapa actuală Tractorul Cetate, formaţie care a abandonat Liga a III-a. Slătinenii vor câştiga cu 3-0, la masa verde, şi vor disputa sâmbătă, cu începere de la ora 12.00, în deplasare, un amical cu divizionara secundă FC Argeş, care, de asemenea, nu are programat meci oficial.

CSM Slatina va întâlni sâmbătă, 14 martie, în deplasare, divizionara secundă FC Argeş, în cadrul unui joc de pregătire, dat fiind faptul că ambele formaţii nu au meciuri oficiale.

Echipa pregătită de Mihai Ianovschi ar fi trebuit să întâlnească vineri, în primul meci de pe teren propriu, din cadrul stagiunii de primăvară, formaţia doljeană Tractorul Cetate, care s-a retras. În aceste condiţii, slătinenii îşi vor adăuga cele trei puncte în clasament fără luptă.

Jocul cu divizionara secundă FC Argeş se va disputa, în deplasare, pe Stadionul „Nicolae Dobrin”, cu începere de la ora 12.00.

Comentarii

Redacţia

2020-03-09 12:02:50

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...