Sport

2021-01-27, 18:58:41

CSM Slatina, victorie importantă cu U. Cluj. Luciana Popescu, principala marcatoare a echipei

Echipa de handbal CSM Slatina s-a impus la două goluri, scor 29-27, contra celor de la U-Cluj, formaţie care rămâne fără puncte în actualul sezon al Ligii Florilor. Meciul a fost aprig disputat, fiecare echip a condus pe rând, pentru ca în ultimele minute slătinencele să reuşească să opbţină cele trei puncte puse în joc, extrem de preţioase în economia clasamentului.

Echipa de handbal CSM Slatina a învins la două goluri, scor 29-27, U.Cluj, într-un meci disputat în Sala Polivalentă Bucureşti. Meciul din cadrul etapei a VIII-a a fost aprig disputat, însă jucătoarele pregătite de Victorina Bora au reuşit să gestioneze bine ultimele minute de joc, asigurându-şi astfel cele trei puncte, extrem de preţioase în economia clasamentului.

Cea mai bună marcatoare a echipei slătinene a fost coordonatorul de joc Luciana Popescu, care a marcat 10 goluri, dintre care cinci de la 7 metri. 

În urma acestei victorii, CSM Slatina a acumulat şapte puncte în cele opt meciuri disputate şi a urcat pe poziţia a zecea. 

Marcatoare: Popescu 10 (5), Stoicănescu 5, Chitacu 5, Ostase 3, Tămaș 3, Ivan 2, Cîrligeanu 1


Comentarii

Redacţia

2021-01-27 18:58:41

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...