Sport

2020-10-06, 16:50:01

CSM Slatina, victorie în Cupa României. Trei juniori ai clubului au debutat pentru echipa mare în meciul de la Alexandria

Echipa de fotbal CSM Slatina a trecut fără probleme, scor 3-0, în turul IV al Cupei României, de formaţia de nivel inferior, CSM Alexandria, la capătul unei partide în care Mihai Ianovschi a dat şansa a trei dintre juniorii clubului să debuteze pentru echipa mare. Golurile au fost marcate de Vlada (min. 18 şi 52) şi jucătorul de doar 17 ani, Abel Stan, care a punctat pe tabelă pentru 3-0 în minutul 88.

Divizionara secundă CSM Slatina se califică mai departe în Cupa României, după victoria cu 3-0 obţinută pe terenul echipei din Liga a III-a, CSM Alexandria.

Antrenorul grupării slătinene a trimis pe teren jucătorii care au evoluat mai puţin la nivelul Ligii a II-a, dar şi trei dintre juniorii clubului, care au debutat pentru echipa mare.  Este vorba despre Alin Pisăru (2002), Beniamin Enache (2002) şi Abel Stan (2003). Între buturi s-a aflat tânărul portar Simion Velcu, format în cadrul centrului de juniori, care este şi el debutant la acest nivel.

Golurile au fost marcate de atacantul Marian Vlada, care a punctat pe tabelă în minutele 18 şi 52, şi jucătorul de doar 17 ani, Abel Stan, care a înscris pe final de joc, cu un şut din interiorul careului.

CSM Slatina: Simion Velcu, Constantin Radu, Vlad Motroc, Cristian Preda, Alin Pisăru, Cătălin Grigore, Radu Necşulescu, Grigore Ceapă, Beniamin Enache, Alin Demici, Marian Vlada. Au mai evoluat: Dorin Toma, Ovidiu Popescu şi Abel Stan. 


Comentarii

Redacţia

2020-10-06 16:50:01

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...