Sport

2021-04-10, 13:46:32

CSM Slatina, victorie în meciul din deplasare cu Pandurii Târgu Jiu

Echipa de fotbal CSM Slatina a câştigat cu 3-2 meciul susţinut pe terenul celor de la Pandurii Târgu Jiu, prin golurile reuşite de Dorin Toma, Cătălin Doman şi Ianis Stoica. Rezultatele etapei nu sunt favorabile slătinenilor, Ripensia Timişoara menţinându-şi avantajul de opt puncte faţă de gruparea slătineană, după victoria de astăzi contra celor de la Fotbal Comuna Recea.

Pandurii Târgu Jiu a deschis scorul repede, printr-o execuţie de la distanţă a lui Felipe Acosta, însă slătinenii au egalat zece minute mai târziu, prin Dorin Toma, care a înscris pe jos, din câţiva metri, după o lovitură liberă executată de Doman. 

Gruparea slătineană a preluat avantajul pe tabelă în minutul 28. Rareş Deta pătrunde pe stânga, este împins violent în careu de Roşoveanu, iar lovitura de la 11 metri dictată de arbitru este executată de Doman, pentru 2-1. Slătinenii au evoluat din minutul 37 în superioritate numerică, după ce Roşoveanu a văzut al doilea galben pentru un faul în jumătatea adversă, iar victoria slătinenilor începea să se vadă. Preda a trecut pe lângă gol în minutul 45, când a trimis incredibil cu capul din câţiva metri, din poziţie ideală, ratând o ocazie uriaşă de a aduce desprinderea pe tabelă.

Slătinenii n-au reuşit să înscrie în debutul actului secund, iar pe măsura trecerii timpului gazdele au prins mai mult curaj. Până la urmă, golul desprinderii pe tabela de marcaj a venit. Găsit bine cu o pasă pe culoar de Necşulescu, tânărul atacant Ianis Stoica l-a învins pe goalkeeper-ul gazdelor cu un şut  din interiorul careului, sub transversală, aducând astfel liniştea în tabăra slătineană (min.86). Pandurii Târgu Jiu a redus din diferenţă în minutul 90+3, la ultima acţiune de poartă, după o nesincronizare în apărarea slătineană.

Din păcate, victoria nu-i ajută prea mult pe slătineni. Ripensia Timişoara a învins, pe teren propriu, cu 2-1, Fotbal Comuna Recea, iar distanţa dintre slătineni şi locul care duce la barajul de menţinere rămâne în continuare de opt puncte. 

Miercuri, 14 aprilie, gruparea slătineană primeşte vizita celor de la Ripensia Timişoara, în cadrul celei de a treia etape a play-out-ului. 

CSM Slatina: Simion Velcu, Toma Bodri, Manea, Preda, Alin Pisăru, Marius Grigore, Dorin Toma (cpt.), David Oprescu, Rareş Deta, Doman, Ianis Stoica. Au mai evoluat: Necşulescu, Ovidiu Popescu, Daniel Rogoveanu şi Andrei Iana. 

 


Comentarii

Redacţia

2021-04-10 13:46:32

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...