Sport

2019-05-08, 19:43:44

CSM Slatina, victorie într-o repriză, pentru un nou meci în drumul către baraj

CSM Slatina a mai făcut un pas în drumul către barajul de promovare, în jocul de pe teren propriu cu ultima clasată, Recolta Stoicănești. S-a terminat 10-0, la capătul unei partide care a durat doar o repriză, jucătorii slătineni efectuându-și astfel antrenamentul, dar totodată trecându-și în cont un nou meci bifat către atingerea obiectivului, promovarea în Liga a III-a.

Golurile formației slătinene au fost marcate de Cosmin Căpățînă (2), Precup, David Oprescu (2), Grigore Ceapă, Manea, Militaru, Constantin Radu (2). 

Recolta Stoicănești, formație aflată pe ultimul loc, nu a mai continuat meciul, arbitrul fluierând la scorul de 10-0, în debutul actului secund, finalul partidei. A fost un joc în care oaspeții au aliniat o echipă formată din jucători tineri, iar slătinenii au încercat să lucreze anumite combinații ofensive, iar totodată să bifeze un nou meci în drumul către baraj.

CSM Slatina este lider autoritar, iar peste doar câteva meciuri va reprezenta județul Olt la barajul de promovare în Liga a III-a, la acest nivel neavând practic adversar.


Comentarii

Redacţia

2019-05-08 19:43:44

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...