Sport

2021-11-27, 16:18:37

CSM Slatina, victorie la scor pe terenul echipei ACSO Filiaşi

Echipa de fotbal CSM Slatina a obţinut o victorie la scor, 6-0, pe terenul echipei ce a reuşit calificare în sferturile de finală ale Cupei României, ACSO Filiaşi. Golurile au fost marcate de Doman, Popovici, Sălcianu, Necşulescu şi Marius Neicu, ultimul reuşind o „dublă”.

CSM Slatina s-a impus fără probleme în penultimul meci oficial din 2021. Jucătorii pregătiţi de Ovidiu Burcă au dispus cu 6-0 de ACSO Filiaşi, surpriza actualei ediţii a Cupei României.

Căpitanul de echipă al slătinenilor, Cătălin Doman, a deschis scorul în minutul 5, pentru ca la jumătate reprizei atacantul Alexandru Popovici să majoreze scorul (min.24).

Slătinenii au marcat din nou repede, la începutul reprizei secunde, prin Sălcianu, care a reluat cu capul în plasă o centrare din corner (min.50). 

Ultimele minute de joc au adus alte trei goluri în tabăra slătineană. Neicu primeşte o minge în adâncime, pătrunde în careu şi punctează pentru 4-0 (min.87), pentru ca Necşulescu să ducă scorul la 5-0 în minutul 89. Tânărul atacant Marius Neicu a stabilit scorul final, 6-0, în minutul 90+1, după o minge recuperată în jumătatea adversă.

Cu această victorie, CSM Slatina este în continuare pe locul al doilea în clasamentul seriei Ligii a III-a, la un punc de Viitorul Dăeşti care se menţine pe primul loc, după victoria obţinută în ultimul minut, în această etapă, contra satelitului Universităţii Craiova.

În ultimul meci din 2021, CSM Slatina va întâlni, pe teren propriu, pe 4 decembrie, Petrolul Potcoava. 


Comentarii

Redacţia

2021-11-27 16:18:37

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...