Sport

2019-06-03, 16:06:55

CSS Corabia, câştigătoarea primei ediţii a Memorialului „Nicolae Matei”

În acest weekend, pe Stadionul „Parc” din Caracal, s-a desfăşurat prima ediţie a Memorialului „Nicolae Matei”, competiţie dedicată juniorilor, organizată de Direcţia pentru Sport Olt şi CSS Caracal. CSS Corabia a câştigat întrecerile sportive dedicate antrenorului de fotbal de la CSS Caracal, care s-a stins din viaţă anul trecut, în urma unui stop cardio-respirator suferit chiar pe terenul de fotbal.

CSS Caracal, CSS Corabia, CSM Alexandria şi Sport Arena Caracal sunt echipele de juniori care au participat, în weekend, la prima ediţie a Memorialului „Nicolae Matei”, ce s-a desfăşurat pe Stadionul „Parc” din Caracal.

Puştii de la CSS Corabia au câştigat competiţia organizată în memoria antrenorului de fotbal de la CSS Caracal, Nicolae (Doru) Matei, care s-a stins din viaţă anul trecut, în urma unui stop cardio-respirator.

Nicolae Matei a fost cel care i-a descoperit pe Cornel Frăsineanu, Dumitru Moșteanu, Militaru sau Nica. Acesta a avut rezultate deosebite la nivel de copii și juniori, obținând titluri naționale cu puştii de la CSS Caracal.

Comentarii

Redacţia

2019-06-03 16:06:55

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...