Sport

2017-04-19, 14:45:16

CSS Slatina, din eşec în eşec

Echipa de juniori A de la CSS Slatina nu se regăseşte. După eşecul cu LPS Slatina, gruparea pregătită de Iulian Mitrache, încă lider al seriei, a suferit o nouă înfrângere.

Slătinenii au pierdut fără drept de apel jocul de pe teren propriu cu Şcoala de Fotbal „Gică Popescu”, scor 0-3. În urma înfrângerii înregistrate, CSS Slatina riscă să rateze turneul semifinal.

„Suntem în cădere, în primul rând din punct de vedere moral. Lucrurile se complică, diferenţa faţă de principala urmăritoare mai este de doar trei puncte. Trebuie să depăşim această perioadă dificilă pe care o traversăm. Este greu, dar sper să reuşeşc să-i motivez. Mai avem opt meciuri de jucat, în care trebuie să dăm tot ce este mai bun”, a precizat antrenorul echipei de juniori A de la CSS Slatina, Iulian Mitrache.

Componenţii echipei CSS Slatina vor termina, în acest an, junioratul, iar obiectivul stabilit este calificarea la turneul semifinal.

Comentarii

Redacţia

2017-04-19 14:45:16

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro