Sport

2017-04-18, 13:10:22

CSS Slatina primeşte vizita celor de la Şcoala de Fotbal „Gică Popescu”

Lider al seriei, echipa de juniori Under 19 de la CSS Slatina primeşte, în cadrul „intermediarei” de miercuri, vizita celor de la Şcoala de Fotbal „Gică Popescu”.

Gruparea pregătită de Iulian Mitrache vine după eşecul cu LPS Slatina, iar moralul este destul de scăzut. Cu toate astea, slătinenii au prima şansă la victorie.

„Cred că va fi un joc echilibrat. Sper să avem o stare de spirit bună, să ieşim învingători. Meciurile directe sunt în favoarea noastră, însă trebuie să fim concentraţi, să obţinem punctele puse în joc. Mai sunt nouă etape, sperăm să ne atingem obiectivul, să câştigăm seria. În acest joc nu voi putea conta pe Marius Terci, suspendat după ce a încasat cartonaş roşu în jocul precedent”, a precizat antrenorul echipei de juniori A de la CSS Slatina, Iulian Mitrache.

CSS Slatina-Şcoala de Fotbal „Gică Popescu” se va disputa miercuri, cu începere de la ora 12.00, pe terenul sintetic din cadrul Stadionului „1 Mai”.

Comentarii

Redacţia

2017-04-18 13:10:22

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro