Sport

2018-03-13, 16:02:56

CSS Slatina, probleme mari în jocul cu Viitorul Constanţa. „A fost diferenţă, din toate punctele de vedere”

CSS Slatina Under 19 a suferit cea mai drastică înfrângere, fiind învinsă cu scorul de 9-0 de Viitorul Constanţa, în sferturile de finală ale Cupei României. Marius Popa s-a confruntat cu ceva probleme de lot, fiind astfel nevoit să apeleze la jucători născuţi 2000, 2001 şi chiar 2002, spre deosebire de adversari, care au avut pe teren generaţia 1999. Chiar şi aşa, antrenorul de la CSS Slatina s-a arătat total dezamăgit de rezultat, precizând că Viitorul Constanţa a fost superioară la toate capitolele.

Dezamăgire mare în tabăra echipei CSS Slatina Under 19, după eşecul la scor de proporţii, 9-0, suferit cu Viitorul Constanţa. Antrenorul Marius Popa nu a putut alinia cea mai bună formulă în jocul din sferturile de finală ale Cupei României, iar acest lucru s-a reflectat în evoluţia echipei pe terenul de la Ovidiu.

„Am avut destul de multe probleme de lot. Manea şi Belu sunt la Bucureşti, să efectueze vizita medicală, pentru că au fost găsiţi cu ceva afecţiuni şi nu au obţinut avizul medical, alţii accidentaţi...Am avut trei jucători născuţi ’99, patru de 2000, trei de 2001 şi unul de 2002. Viitorul Constanţa este un club puternic, echipa lor ar face faţă liniştit în Liga a III-a, au fost peste noi la toate capitolele.  Am fi pierdut indiferent de echipa pe care o foloseam, însă nu cred că de maniera aceasta. Este supărare destul de mare, dar trebuie să recunoaştem că a fost diferenţă din toate punctele de vedere”, a declarat Marius Popa, după eşecul usturător din Cupa României.

Viitorul Constanţa este favorită în câştigarea trofeului Cupa României, având în vedere lotul valoros de jucători. 


Comentarii

Redacţia

2018-03-13 16:02:56

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...