Sport

2018-03-13, 14:10:03

CSS Slatina, spulberată de Viitorul Constanţa în Cupa României Under 19

Echipa de fotbal CSS Slatina părăseşte Cupa României Under 19, după o înfrângere dură suferită în sferturile de finală, pe terenul celor de la Viitorul Constanţa. Slătinenii aflaţi sub comanda lui Maius Popa n-au avut nicio şansă, fiind învinşi cu un scor neverosimil, 9-0.

Aventura celor de la CSS Slatina în Cupa României se încheie. Ajunsă în sferturile de finală, după ce a eliminat echipele CSM Râmnicu Vâlcea şi CSU Craiova, guparea pregătită de Marius Popa a suferit o înfrângere usturătoare la Ovidiu, în compania celor de la Viitorul Constanţa. Slătinenii au pierdut de o manieră dură, suferind poate cea mai usturătoare înfrângere, scor 9-0. În urma acestui rezultat, CSS Slatina părăseşte Cupa României Under 19.

CSS Slatina debutează în campionat în derby-ul cu CSU Craiova


După eliminarea din Cupa României, CSS Slatina se concentrează pe campionat, acolo unde duce o luptă aprigă pentru calificarea la turneul semifinal cu CSU Craiova, lider al seriei. Cele două formaţii se află la egalitate de puncte, însă echipa din Bănie este avantajată de golaveraj.

Derby-ul CSS Slatina - CSU Craiova se va disputa sâmbătă, 17 martie, cu începere de la ora 12.00, pe terenul sintetic din cadrul Stadionului „1 Mai”.

Comentarii

Redacţia

2018-03-13 14:10:03

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...