Comunitate

2019-06-21, 11:11:53

Cu banii strânşi din donarea de sânge, pompierii olteni au dus într-o excursie 20 de copii instituţionalizaţi

Peste 50 de pompieri olteni s-au alăturat campaniei umanitare de ajutorare a persoanelor aflate în suferință, dar și copiilor aflați în grija Direcției de Asistență Socială și Protecție a Copilului Olt.

Cu ajutorul bonurilor valorice primite donarea de sânge pompierii au dus într-o excursie 20 de copii instituționalizați. Cei mici au putu vedea Zoo Târgovişte, Castelul Peleş şi Din Parc Râşnov.

„Așa ne-am gândit să îi răsplătim pe copiii care au avut rezultate bune pe parcursul anului școlar recent încheiat, dar și pe cei care, cu ajutorul specialiștilor din cadrul DGASPC Olt, s-au întors la școală și au reușit să treacă peste dramele suferite în familie. Colaborarea dintre Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Matei Basarab" al județului Olt și Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecție a Copilului Olt s-a încheiat cu o excursie în care copiii au vizitat Zoo Târgoviște, Castelul Peleș și Dino Parc Râșnov”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.


Comentarii

Redacţia

2019-06-21 11:11:53

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...