Comentariul Gazetei

2019-11-12, 15:16:16

Cu ce drept îi jigneşte De Mezzo pe slătineni?

Supărat că a pierdut chiar prima bătălie electorală pe care a condus-o în Slatina, Mario De Mezzo îi jigneşte pe Facebook chiar pe slătinenii cărora, anul viitor, le va cere votul la Primărie. Liberalul consideră, nici mai mult nici mai puţin, că toţi cei care locuiesc „sub Grădişte” sunt asistaţi social şi că votează doar cu PSD. Cum ar veni, cetăţeni de mâna a doua, care abia dacă merită să trăiască.

Stimate candidat, aţi fi uimit să aflaţi că „sub Grădişte” locuiesc şi oameni care n-au ajutor social, care au copii olimpici la diferite materii sau care au locuri de muncă onorabile. Stilul ăsta de învrăjbire între populaţie pe care îl practică De Mezzo mă dezgustă. După dânsul, sunt cetăţeni de mâna a doua toţi cei care nu lucrează în multinaţionale, care n-au calculator în casă de la o anumită firmă, toţi cei care locuiesc într-o anumită regiune a ţării, doar pentru că au altă părere, altă opţiune politică decât marele liberal De Mezzo.

O astfel de atitudine arată cât de înstrăinat este domnul în cauză de acest oraş, cum se raportează el la slătineni, etichetând şi împărţind pe clase sociale şi etnii, şi de ce nu va fi ales niciodată în funcţia de primar.

Distinsul se lamentează că diferenţa de 136 de voturi întregistrată în Slatina în favoarea Vioricăi Dăncilă faţă de Klaus Iohannis ar fi putut fi ştearsă printr-o prezenţă masivă la urne. Îi reamintesc totuşi că prezenţa la urne în Slatina a fost de peste 50%, iar candidatul nu prea i-a ajutat pe social-democraţi. Să nu se culce pe o ureche domnul De Mezzo, pentru că la alegerile locale va fi alt joc, iar pe domnia sa nu-l vor vota nici cetăţenii de mâna a doua ai Slatinei, dar nici cei de primă mână.

Comentarii

Redacţia

2019-11-12 15:16:16

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...