Social

2019-10-15, 14:28:13

Cu ce locuri de muncă sunt aşteptaţi absolvenţii la bursa organizată vineri, în Slatina şi Caracal

Tinerii ieşiţi de pe băncile şcolii sunt aşteptaţi, vineri, 18 octombrie, să-şi găsească o slujbă. Oferta locurilor de muncă vacante creşte de la o zi la alta. Potrivit datelor oferite de AJOFM Olt, cu câteva zile înaintea evenimentului, angajatorii au anunţat 413 locuri de muncă, dintre care 23 destinate celor cu studii superioare.

Bursa locurilor de muncă pentru aboslvenţi se va organiza pe data de 18 octombrie, cu începere de la ora 9.00, în Slatina, la Casa de Cutură a Sindicatelor, şi în Caracal, în foaierul Teatrului Naţional.

Până la data de 15 octombrie 2019, au fost contactaţi 63 de agenţi economici, din care 37 au confirmat participarea, cu un număr de 413 de locuri de muncă vacante, din care 23 sunt pentru persoanele cu studii superioare, principalele meserii fiind: inginer construcţii civile, inginer piscicol, inginer drumuri, inginer autovehicule, lucrător comercial, frizer, manichiurist, zidar rosar, instalator, sudor, mecanic utilaje, şofer, operator confecţioner, confecţioner asamblor articole din textile, ambalator manual, muncitor necalificat.

Participarea la bursa locurilor de muncă pentru absolvenți este gratuită atât pentru angajatori, cât şi pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă. De asemenea, la eveniment sunt aşteptate toate categoriile de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Pentru a facilita accesul pe piaţa muncii proapeţilor absolvenţi, angajatorii care încadrează în muncă, pe durată nedeterminată, tineri ieşiţi de pe băncile şcolii primesc lunar, pe o perioadă de 12 luni, pentru fiecare absolvent o sumă în cuantum de 2.250 de lei.

Comentarii

Redacţia

2019-10-15 14:28:13

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...