Administraţie

2019-05-04, 15:03:01

Cuc: „În două săptămâni vom deschide șantierele pentru tronsonul 2 din autostrada Pitești - Craiova”

Ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, anunţă că peste două săptămâni vor începe lucrările la mult așteptata autostradă Craiova - Pitești.

Răzvan Cuc a dat asigurări că lucrările la primele două tronsoane vor fi gata chiar mai devreme decât termenul prevăzut iniţial în contractul cu constructorul, adică 3 ani.

Răzvan Cuc, ministrul transporturilor: „La Balș, am venit puțin mai târziu, n-am prins traficul. Dar o să vedeți în două săptămâni că vom deschide șantierele pentru tronsonul 2 din autostrada Pitești - Craiova, unde avem un constructor român, pe care sper să nu-l mai hulească mulți politicieni, așa cum am văzut că fac în ultima perioadă, un constructor care va confirma și care va termina și lucrările înainte de termen”.

Sursa: digi24.ro

Comentarii

Redacţia

2019-05-04 15:03:01

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...