Agricultură

2019-09-17, 15:28:24

Cum au ajuns experţii olteni să evalueze proiecte din judeţul Alba. 15 exploataţii, verificate şi în Dolj

Specialiştii OJFIR Olt verifică exploataţii din Alba şi Dolj. Aceştia au fost repartizaţi să le dea o mână de ajutor colegilor din cele două judeţe, unde foarte mulţi fermieri au depus cereri pe submăsura 6.3.

Patru experţi de la Oficiul Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (OJFIR) Olt îşi vor ajuta colegii din Alba şi vor evalua opt proiecte depuse pe submăsura 6.3.

„Suntem implicaţi în evaluarea cererilor de finanţare depuse pe submăsura 6.3. Patru experţi din Olt merg la Alba pentru evaluarea a opt proiecte. Vor merge acolo câteva zile pentru a verifica exploataţiile. Mai mulţi experţi din ţară au preluat proiecte din Alba, pentru că în acest judeţ s-au depus foarte multe. Totodată, am fost repartizaţi să evaluăm 15 proiecte din Dolj”,
au precizat reprezentanţii OJFIR Olt.

La nivelul judeţului, pe submăsura 6.3 au fost depuse, în prima etapă, 46 de proiecte, iar în luna septembrie, adică în etapa a II-a, şase. Proiectele fermierilor olteni, depuse în prima etapă, sunt în curs de evaluare.

Comentarii

Redacţia

2019-09-17 15:28:24

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...