Politică

2018-08-01, 14:37:33

Cum înţeleg unii Opoziţia. Liberalul Comănescu a iniţiat un proiect de hotărâre pentru a muta o bancă din faţa unui bloc

Aleşii locali irosesc resurse administraţiei locale! Consilierul local Ionuţ Comănescu, preşedintele tinerilor liberali din judeţul Olt, a iniţiat, marţi, un proiect de hotărâre care nu vizează nimic altceva decât relocarea unei bănci din faţa unui bloc. Orice alt cetăţean din municipiu poate face acest demers cu o simplă cerere la Direcţia de Patrimoniu, însoţită de un tabel de semnături.

„Relocarea obiectului de mobilier urban (banca) amplasat în faţa scării C a blocului 1ABC situat pe strada Eugen Ionescu” este numele purtat de proiectul iniţiat de liberalul Ionuţ Comănescu, chiar în ultima zi a lunii trecute. Şeful TNL Olt a anexat şi fotografii „edificatoare” solicitării sale către compartimentele de specialitate pentru întocmirea unui raport necesar iniţierii unui proiect de hotărâre.

Contactat telefonic, Ionuţ Comănescu a explicat de ce a iniţiat un proiect de hotărâre care vizează mutarea unei obiect de mobilier urban de pe domeniul public al Slatinei.

„Problema mi-a fost semnalată de un locatar din zonă, care a făcut o cerere către Patrimoniu şi nu s-a rezolvat absolut nimic. Atunci am ales să ataşez cererea dumnealui la o iniţiativă de proiect de hotărâre. Sperăm ca, de data asta, problema să se rezolve pentru că este chiar o situaţie ieşită din comun, banca este chiar în faţa geamului”, a explicat Comănescu.

Întrebat de ce nu a luat legătura cu reprezentanţii Direcţiei Administrare Patrimoniu, în calitatea sa de consilier local, liberalul a răspuns: „Am iniţiat proiectul de hotărâre şi probabil că iniţiativa va merge la aparatul de specialitate, în speţă la Patrimoniu, dacă ei se ocupă de chestia asta. Deci, tot acolo se ajunge şi vom vedea ce răspuns primim”.

Situaţia ar fi comică dacă nu ar exista tragicul faptului că un ales local, care teoretic are în subordine Direcţia Administre Patrimoniu, nu cunoaşte faptul că acest demers poate fi făcut de orice cetăţean din municipiu doar printr-o simplă cerere, însoţită de un tabel de semnături. Comănescu preferă, în schimb, să irosească resursele administraţiei locale pe proceduri administrative inutile.

Comentarii

Redacţia

2018-08-01 14:37:33

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...