Comentariul Gazetei

2020-05-22, 21:40:37

Cum poate ajunge prefectul Homorean un politruc şi jumătate

Prefectul de Olt, Florin Homorean, este printre cei mai buni oameni promovaţi de PNL Olt într-o funcţie. Spun asta pentru că profesionalismul şi seriozitatea sa au dus la clădirea unei cariere de funcţionar public şi expert în protecţia mediului cum puţini sunt. Doar că, de când partidul l-a urcat pe acest scaun, face tot ce este posibil ca să distrugă ceea ce a construit până în prezent.

Spre exemplu, la doar câteva ore după ce liderul filialei judeţene a PNL mi-a transmis chiar mie, printr-un mesaj video, că va trimite Corpul de Control al Ministrului Sănătăţii la Ambulanţa Olt, prefectul Homorean trimitea următoarele: „De asemenea, prefectul județului Olt, Florin Constantin HOMOREAN, a solicitat Ministerului Sănătății efectuarea de către Corpul de Control a unei verificări asupra modului de gestionare a activității Serviciului Județean de Ambulanță Olt, în contextul epidemiei generate de noul Coronavirus”.

Toată supărarea liderului de la PNL, şeful domnului prefect, a venit după ce am reamintit într-un text despre cum promovează dumnealui oameni pe funcţii, cu recomandări semnate şi ştampilate de partid.

La acestea se adaugă faptul că, la chiar prima cuvântare din postura de prefect, Florin Homorean a ţinut să mulţumească public partidului şi conducătorului iubit. Mai târziu, în plină pandemie, s-a pozat alături de acest conducător iubit, chiar în sediul Prefecturii, dând impresia că acesta a venit să-i traseze directive.

Nu cumva prefecturile şi prefecţii erau apolitici? Ce s-ar fi întâmplat dacă am fi văzut aşa ceva pe timpul PSD-ului?

Dacă m-ar fi întrebat cineva cum cinci ani că FlorinHomorean va fi cel care va politiza prefectura mai rău decât a făcut-o orice pesedist, l-aş fi trimis la plimbare. Acum, însă, profesionistul pe care îl ştiam are prima şansă să devină un politruc şi jumătate.

Domnilor, atunci când am scris că o să o regretăm pe Viorica Dăncilă, dacă o să avem un Guvern Orban, n-am ştiut că o să am dreptate.

Comentarii

Redacţia

2020-05-22 21:40:37

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...