Actualitate

2020-05-21, 10:30:17

Cum să fii în siguranță de la distanță? Descoperă ACUM cele mai potrivite activități pentru tinerii din Slatina!

Având în vedere ultimele reguli comunicate de autorități, în continuare, sunt permise doar grupurile de maximum trei persoane, însă, cu condiția ca între ele să se păstreze o distanță de cel puțin un metru și jumătate. Așadar, după mai bine de două luni de izolare la domiciliu, tinerii nu se pot întoarce la vechile obiceiuri, ci trebuie să își găsească noi activități. Dacă ești în pană de idei, citește, în continuare, articolul și află cele mai cool idei potrivite pentru tinerii de toate vârstele.

TOP 3 activități pentru tineri în perioada stării de alertă

După cum poate știi deja, ai voie să îți părăsești locuința, însă, cu anumite condiții. Așadar, va trebui să îți alegi activitățile cu mare grijă, încât să nu încalci legea și să riști să primești vreo amendă. Iată câteva idei:

●    Sporturi individuale - vestea bună este că există o mulțime de astfel de activități, iar dacă nu te încânta niciuna în mod special, poți încerca alta în fiecare zi, până o găsești pe cea care ți se potrivește. Însă, ține cont că este important să eviți cu orice preț sporturile de echipă. De asemenea, dacă vrei să te depărtezi cât mai tare de casă, poți da o fugă până la munte. Acolo, cu siguranță vei găsi ceva pe gustul tău. În cazul în care vrei să rămâi în oraș, îți poți achiziționa un skateboard, este extrem de distractiv, iar în câteva zile, vei învăța cu siguranță să te dai. Vestea bună este că, ulterior, îl poți folosi și ca mijloc de transport până la facultate sau chiar până la serviciu. Astfel, vei economisi timp și bani.

●    Plimbări prin natură - având în vedere că ai putut ieși din casă abia la sfârșitul primăverii, ar trebui să profiți de zilele rămase din luna mai și să te bucuri de surprizele cu care a venit anotimpul renașterii. Așadar, ia pe cineva drag cu tine și mergi la o plimbare în aer liber. Poți alege unul dintre parcurile din oraș sau, și pentru mai multă siguranță, o pădure.

●    Activități culturale - orice este mai frumos în aer liber, așadar ia-ți o carte sau un laptop pe care să ai pregătit un film, o piesă de teatru sau un playlist cu muzică. Ulterior, alege un loc liniștit, în care să nu fie foarte multă lume, încât să nu îți distragă nimeni atenția și relaxează-te. Dacă vrei să ridici experiența la cote maxime, cumpără-ți ceva de băut, un suc sau o limonadă și o pungă cu chipsuri

Dacă nu îți surâde niciuna dintre ideile de mai sus sau dacă le-ai încercat deja și îți dorești ceva nou, fii original și gândește-te singur la activități care ți-ar putea plăcea. Însă, nu uita niciodată de reguli și ai mare grijă să nu le încalci. Altfel, riști să îți pui atât sănătatea ta în pericol, cât și pe a celor din jur. Iar în plus, te poți alege și cu o amendă destul de mare.

Sursă foto: Shutterstock.com


Comentarii

Redacţia

2020-05-21 10:30:17

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...