Actualitate

2018-08-02, 15:44:35

Curăţătorie din Caracal, amendată pentru munca la negru

Munca la negru rămâne o practică des întâlnită în judeţul Olt. În cadrul controalelor inopinate, inspectorii ITM Olt au aplicat, în luna iulie, amenzi în valoare totală de 60.000 de lei pentru munca nedeclarată. Trei societăţi au fost depistate că aveau la lucru persoane fără forme legale de muncă.

Inspectorii din cadrul ITM Olt au sancţionat cu amenzi drastice trei societăţi din judeţul Olt depistate că aveau la lucru personal fără forme legale de muncă. Valoarea totală a amenzilor s-a ridicat la suma de 60.000 de lei.

În luna iulie, inspectorii din cadrul serviciului relaţii de muncă au desfăşurat 99 de controale specifice la angajatorii din judeţul Olt. În urma verificărilor, s-au aplicat 11 sancţiuni contravenţionale, dintre care patru amenzi în valoare de 61.500 de lei. Dintre acestea, trei amenzi, în valoare totală de 60.000 de lei, au fost aplicate pentru munca nedeclarată. Este vorba despre o societate din Slatina, al cărei obiect de activitate este comerţul, care avea o persoană fără contract de muncă, o curăţătorie din Caracal, tot cu o persoană, şi una din Găneasa, de asemenea cu o persoană, lucrător în comerţ”, a declarat purtătorul de cuvânt al ITM Olt, Bogdan Ţucă.

În urmă cu două luni, ITM Olt a aplicat o amendă record pentru munca la negru, unei societăţi din Caracal, care a fost depistată cu unsprezece persoane care lucrau fără forme legale. Sancţiunea a fost de două miliarde de lei vechi. 


Comentarii

Redacţia

2018-08-02 15:44:35

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...