Actualitate

2021-11-24, 14:19:11

Curățenie impecabilă la hotel! Cum să îți impresionezi oaspeții de la prima vizită

Dacă ai o afacere în domeniul HORECA, atunci știi cât de importantă este curățenia. Unitățile de cazare au o responsabilitate imensă față de clienți, iar reputația se creează începând cu regulile de igienă.

Descoperă în acest articol informații utile despre curățenia în hotel și impresia bună pe care trebuie să o lași de la început în fața turiștilor.
 
Cum să faci curățenie în mod profesionist la hotelul pe care îl deții

  • Angajează o echipa dedicată curățeniei în HORECA

Companiile din HORECA dispun de numeroase oportunități pentru ca afacerea să meargă ca pe roate. Aici intră în discuție și firmele de curățenie, care oferă servicii complete și dedicate, oricand.
Dacă nu dorești să angajezi oameni pentru curățenia și igiena hotelului, o asemenea firmă vine la pachet cu oferte personalizate pe care nu ai cum să le ratezi. În plus, vei da dovadă de profesionalism în fața clienților cu o curățenie impecabilă.

  • Produsele speciale de curățenie îți vor fi de ajutor

Și dacă totuși firma de curățenie nu este opțiunea potrivită pentru tine, atunci o gamă profesională de dezinfectanți de la Dacris94.ro poate fi soluția optimă pentru nevoile tale. Curățenia și igiena unității de cazare trebuie să fie exemplară, iar tu știi acest lucru. Fiecare spațiu din hotel contează, așa că pune accent pe acest aspect când manageriezi curățenia.

  • Asigură-te că și restaurantul hotelului este la fel de curat

Ai un hotel care oferă oaspeților și servicii de restaurant? Evident, curățenia în această încăpere este foarte importantă. Dezinfectanții de suprafețe îți vor fi de folos și te vei asigura că orice colțișor va arăta impecabil. În plus, dacă lucrurile sunt în ordine din acest punct de vedere, poți sta liniștit în cazul unui control de rutină efectuat de autoritățile abilitate.

  • Setează frecvența curățeniei la unitatea de cazare

O imagine exemplară a hotelului în fața oaspeților este oferită în primul rând de curățenia unității de cazare, care se observă de la bun început. În mod normal, camerele de hotel sunt îngrijite și dezinfectate în fiecare zi, însă ca deținător de hotel, poți stabili un program clar pentru personalul responsabil cu asemenea activități. Așa, vei fi sigur că igiena și curățenia sunt în permanență în atenția angajaților tăi, să poți oferi condiții excelente din acest punct de vedere clienților tăi.

  • Mizează pe produsele profesionale pentru curățenia unei unități de cazare

Deși piața în această direcție este destul de ofertantă, mai ales pentru consumatorii casnici, este indicat să îți îndrepți atenția către soluțiile profesionale pentru curățenie și igienă. Astfel de produse sunt dedicate pardoselilor, geamurilor, aparatelor electronice și electrocasnice care se folosesc cel mai des în unitățile de cazare.
Și pentru că hotelul este tipul de imobil frecventat în permanență, produsele de acest gen oferă o igienizare completă pe o perioadă mai lungă de timp.
 
Așadar, curățenia hotelului tău se poate realiza ca la carte dacă alegi produsele potrivite. Impresia celor care îți calcă pragul contează pentru afacerea ta. Oaspeții vor avea mai multă încredere dacă observă că stai excelent la capitolul igienă, pe lângă confortul specific unităților de cazare.

Sursă foto: Pexels.com.

Comentarii

Redacţia

2021-11-24 14:19:11

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...