Social

2020-09-16, 14:47:04

Cursuri de formare profesională pentru 56 de şomeri din Olt

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau care doresc să se reorienteze din punct de vedere profesional se pot califica în mai multe meserii cerute pe piaţa muncii. AJOFM Olt anunţă pentru luna octombrie organizarea a patru cursuri de formare profesională în meseriile electrician, manichiurist-pedichiurist, bucătar şi lucrător comerţ.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, care nu au o specializare sau doresc să se reorienteze din punct de vedere profesional, pot participa gratuit la cursurile de formare profesională organizate de AJOFM Olt.

Astfel, în luna octombrie, sunt puse la dispoziţia celor interesaţi patru cursuri pentru 56 de şomeri.  Manichiurist –pedichiurist, electrician întreţinere şi reparaţii, bucătar şi lucrător în comerţ sunt cursurile la care sunt aşteptaţi cei care nu au un loc de muncă.

Cursurile de formare profesională sunt gratuite pentru persoanele înregistrate în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt și care se regăsesc în una din următoarele situații : sunt șomeri, sunt absolvenți ai instituțiilor de învățământ, desfășoară activități în mediul rural și nu realizează venituri lunare sau realizează venituri mai mici decât valoarea indicatorului social de referință, care este de 500 de lei.


Comentarii

Redacţia

2020-09-16 14:47:04

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...