Social

2019-05-16, 13:51:14

Cursuri de formare profesională pentru 56 de şomeri, în cele mai căutate meserii de pe piaţa muncii

Pentru a veni în sprijinul celor care nu au o calificare sau doresc să se reorienteze pe piaţa muncii, AJOFM Olt organizează lună de lună cursuri de formare profesională. În luna iunie vor fi organizate patru cursuri pentru 56 de şomeri, care vor fi şcolarizaţi în domeniul sănătăţii şi securităţii în muncă, ospătar, electrician întreţinere şi reparaţii, cumunicare limba engleză.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, care nu au o specializare sau doresc să se reorienteze din punct de vedere profesional, pot participa gratuit la cursurile de formare profesională organizate de AJOFM Olt. Astfel, în luna iunie, sunt puse la dispoziţia celor interesaţi patru cursuri pentru 56 de şomeri. Comunicare limba engleză, electrician întreţinere şi reparaţii, inspector în domeniul sănătăţii şi securităţii în muncă şi ospătar sunt cursurile de formare profesională ce se vor desfăşura luna viitoare.

Şcolarizarea durează între trei şi şase luni, la finalul orelor de curs aboslvenţii urmând să primească certificate de competenţe profesionale. 

Anul trecut, 381 de persoane din judeţul Olt au urmat cursuri de formare profesională în diferite domenii de activitate.Comentarii

Redacţia

2019-05-16 13:51:14

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...