Social

2018-02-13, 14:48:13

Cursuri gratuite de formare profesională pentru 42 de şomeri din judeţul Olt

Serviciul de Formare Profesională din cadrul AJOFM Olt a stabilit prognoza cursurilor pentru luna martie. Ţinând cont de cerinţele de pe piaţa muncii, s-au stabilit cursuri pentru inspector resurse umane, inspector în domeniul sănătăţii şi securităţii în muncă şi comunicare limbi străine-engleză.

Şomerii aflaţi în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea forţei de Muncă Olt au posibilitatea de a obţine o calificare sau de a se reorienta din punct de vedere profesional în meseriile cerute pe piaţa muncii. Gratuit, pot urma cursuri de formare profesională, cu o durată de şcolarizare de trei până la şase luni.

Pentru luna martie au fost stabilite cursuri de formare profesională pentru 42 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Cursurile se organizează în meseriile inspector resurse umane (14 persoane), inspector în domeniul sănătăţii şi securităţii în muncă (14 persoane) şi comunicare limbi străine-engleză (14 persoane).

Comentarii

Redacţia

2018-02-13 14:48:13

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...