Actualitate

2020-02-10, 15:19:20

Cursuri suspendate parţial la Şcoala „Nicolae Iorga” din Slatina, din cauza gripei

Cursurile unei clase de la Şcoala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Slatina au fost suspendate pentru trei zile, după ce au fost confirmate nouă cazuri de gripă la elevi din unitatea de învăţământ respectivă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Olt, Mirela Paraschiv, a declarat că două dintre aceste cazuri au fost deja confirmate de Institutul Cantacuzino din Capitală. Celelalte au fost confirmate de testul rapid făcut la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

ISJ a luat decizia să suspende cursurile la o singură clasă, în perioada 10-12 februarie.

„Am fost anunţaţi de directoarea de la Şcoala «Nicolae Iorga» din Slatina că sunt două cazuri de gripă în rândul elevilor, care deja au fost confirmate de specialiştii laboratorului Institutului Cantacuzino din Bucureşti, iar în privinţa altor şapte cazuri acestea au fost confirmate cu gripă la testul rapid făcut la Spitalul Slatina. S-a luat decizia ca timp de trei zile, adică de luni, 10 februarie, şi până miercuri, 12 februarie, cursurile să fie suspendate parţial, la o clasă”, a afirmat Mirela Paraschiv.


Comentarii

Redacţia

2020-02-10 15:19:20

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...