Politică

2020-08-07, 10:32:26

Dacian Cioloş, împotriva sprijinirii candidatului PNL la Slatina, într-o alianţă cu USR-PLUS: „E probabilă o susţinere comună de candidaţi la primărie, dar fără Liviu Voiculescu în ecuație”

Copreşedintele alianţei USR-PLUS, Dacian Cioloş, este împotriva susţinerii comune pentru candidatul PNL la Primăria Slatina, Liviu Voiculescu, având în vedere problemele penale ale acestuia.

După ce Dan Barna şi-a menţinut mesajul „fără penali în funcţii publice”, şi Dacian Cioloş este categoric în privinţa susţinerii comune a liberalului Liviu Voiculescu. Liderul PLUS spune că dacă se va ajunge la un acord cu PNL, acesta îl exclude pe Voiculescu.

„Încă nu s-a ajuns la un acord cu PNL. E probabilă o susţinere comună de candidaţi la primărie şi CJ, dar fără Liviu Voiculescu în ecuație”, spune Dacian Cioloş.

Magistraţii Curţii de Apel Craiova au decis definitiv, anul trecut, trimiterea spre rejudecare Tribunalului Dolj a dosarului în care preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, este acuzat, printre altele, de constituire sau aderare la un grup infracţional organizat, conflict de interese, organizarea şi desfăşurarea de activităţi ilicite în domeniul jocurilor de noroc.

În primă instanţă, Tribunalul Dolj îl achitase pe Liviu Voiculescu, sentinţa fiind pronunţată în decembrie 2017.

Comentarii

Redacţia

2020-08-07 10:32:26

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...