Agricultură

2017-10-11, 16:20:24

Daea, la Slatina: Plata avansului pe suprafaţă va începe din primul minut al zilei de 16 octombrie

Prezent la Slatina, la Ziua Recoltei, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a dat asigurări că plata avansului pe suprafaţă va începe pe 16 octombrie. Acesta a precizat că nu va fi niciun minut de întârziere, iar fermierii îşi vor primi banii la timp.

Şeful Agriculturii româneşti le-a dat asigurări fermierilor că nu vor mai fi întârzieri privind plata avansului. Acesta a precizat că specialiştii APIA vor fi mobilizaţi încă de duminică seara pentru a putea fi efectuate plăţile.

„Din primul minut al zilei de 16 octombrie, vom da drumul la subvenţii, plata avansului. Ne-am organizat şi ne-am ancorat într-o realitate ca fermierii să aibă banii cuveniţi la timp. Motiv pentru care, în noaptea de duminică spre luni, toţi specialiştii din reţeaua APIA vor fi la muncă, iar cu primul minut din noapte să începem să dăm drumul subvenţiei, pentru a ajunge la timp la fermieri. Este pentru prima dată în România când se întâmplă să dăm, în această iarnă, şi subvenţii pentru zootehnie”, a spus Daea.

32.449 fermieri olteni au depus Cererea unică de plată la APIA Olt, solicitând sprijinul pe suprafaţă, în acest an.

Comentarii

Redacţia

2017-10-11 16:20:24

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...