Politică

2019-05-08, 12:11:24

Dan Ciocan: „Am avut în dezbatere Proiectul de Lege privind suplimentele alimentare, alături de reprezentanţi ai MADR şi MS”

Proiectul de Lege privind suplimentele alimentare s-a aflat, marţi, pe ordinea de zi a dezbaterilor din cadrul Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice,

Deputatul de Olt Dan Ciocan, secretar al acestei comisii, a declarat că la şedinţă au fost prezenți Sorin Roşu Mareş, secretar de stat în cadrul MADR și Dan Dumitrescu, secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătății.

„Am început dezbaterile, în comisie, pentru Proiectul de Lege privind suplimentele alimentare, alături de reprezentanţi ai Ministerului Agriculturii şi Ministerului Sănătăţii. Proiectul îşi propune crearea unui cadru legislativ unitar privind suplimentele alimentare şi aducerea acestuia la standardele Directivei 2002/46/CE”, a explicat parlamentarul.

Concret, în urma apariţiei acestei legi, va exista cadrul legal unitar pentru suplimentele alimentare, care vor fi comercializate ca produse alimentare şi prezentate ca atare, implementându-se articole ale Directivei 2002/46.

Comentarii

Redacţia

2019-05-08 12:11:24

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...