Politică

2017-10-11, 15:01:18

Dan Ciocan: „Legea pentru serbarea Zilei produselor agroalimentare româneşti, benefică pentru toţi agricultorii”

Secretarul Comisiei de Agricultură din Camera Deputaţilor, parlamentarul Dan Ciocan, s-a numărat printre cei prezenţi la Ziua Recoltei, eveniment organizat, marţi, pe Esplanada din centrul Slatinei.

Deputatul a declarat că Ziua națională a produselor agroalimentare românești, instituită prin Legea 168/2017, este un eveniment benefic pentru agricultorii din toată ţara. Legea este iniţiată de un alt deputat din judeţul Olt, Alexandru Stănescu, care este preşedinte al Comisiei de Agricultură din Cameră.

„Este o zi deosebită pentru începutul activităţilor în urma adoptării Legii 168 şi sperăm ca toţi producătorii agricoli să-şi poată desfăşura activitatea în continuare, dar să aibă şi unde să-şi vândă produsele. Este o lege care nu-i benefică doar pentru judeţul Olt, ci pentru întreaga ţară, pentru toţi legumicultorii, pentru toţi agricultorii şi pentru cei care desfăşoară activităţi pe această ramură agricolă”, a afirmat Dan Ciocan.

Marţi s-a serbat pentru prima oară Ziua naţională a produselor agroalimentare româneşti.

Comentarii

Redacţia

2017-10-11 15:01:18

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...