Politică

2020-10-30, 12:54:53

Dan Ciocan, peste 90 de iniţiative legislative. Mai mult de jumătate au ajuns legi

Secretarul Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice din Camera Deputaţilor, olteanul Dan Ciocan, este iniţiator la peste 90 de propuneri legislative.

Potrivit portalului oficial al Camerei Deputaţilor, Dan Ciocan şi-a pus semnătura pe 91 de propuneri legislative iniţiate. Dintre acestea, 47 au ajuns legi.

Totodată, deputatul de Olt a participat şi la trei moţiuni.

Unul dintre ultimele proiecte de lege printre inițiatorii căruia se numără și deputatul de Olt Dan Ciocan este cel privind modificarea și completarea Legii nr.107/1996 .

Potrivit expunerii de motive, inițiatorii susțin că, în cuprinsul Legii Apelor, în forma actuală, sunt prevăzute dispoziții care interzic practicarea pisciculturii în regim artificial, cu furajarea peștilor, în lacurile de acumulare folosite ca sursă pentru alimentări cu apă potabilă, chiar dacă furajarea peştilor nu are influență asupra calităţii apelor.

Comentarii

Redacţia

2020-10-30 12:54:53

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...