Politică

2018-10-18, 15:23:58

Dan Ciocan, prezent la Alba Iulia alături de deputaţii din Comisia de Agricultură

Deputatul de Olt, Dan Ciocan, a fost prezent, joi, la Alba Iulia, unde s-a ţinut şedinţa Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice.

Ciocan este secretarul comisiei prezidate de un alt oltean, Alexandru Stănescu. La şedinţă au participat şi Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, preşedintele ANSVSA, Geronimo Brănescu, şi secretarul de stat în cadrul MADR, Sorin Roşu-Mareș, împreună cu echipa sa de la AFIR, ANIF şi APIA.

Pe ordinea de zi a comisiei au fost în dezbatere două ințiative legislative: Proiectul de Lege privind instituirea „Zilei naționale a gastronomiei și a vinului românesc” şi Proiectul de Lege privind aprobarea OUG 105/2017 pentru modificarea art. 23 alin.(1) lit.c) din Legea vânătorii și a protecției fondului cinegetic 407/2006.

Pe lângă cele două proiecte legislative, s-au discutat și aspecte importante precum: naliza situației privind accesarea fondurilor europene și naționale pentru agricultură și dezvoltare rurală; naliza situației privind lucrările de îmbunătățiri funciare în județul Alba; analiza situației Zonei montane;situația privind reconstituirea dreptului de proprietate asupra terenurilor forestiere.


Comentarii

Redacţia

2018-10-18 15:23:58

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...