Politică

2018-12-03, 09:46:55

Dan Ciocan: „Ura și dezbinarea trebuie să înceteze o dată pentru totdeauna în societatea românească”

Deputatul de Olt Dan Ciocan susține că, la 100 de ani de la Marea Unire, suntem datori înaintașilor care au înfăptuit acest mare act cu dezvoltarea țării și cu întărirea statului de drept.

Prezent, sâmbătă, de Ziua Națională a României, la manifestările organizate la Slatina pentru marcarea acestui eveniment și a Centenarului Marii Uniri, deputatul Dan Ciocan a evocat nevoia de dezvoltare a României prin proiecte care aibă la bază nu doar voința partidelor aflate la putere, dar și un consens politic.

„Acum, la 100 de ani de la Marea Unire, suntem datori înaintașilor care au înfăptuit acest mare act cu dezvoltarea și modernizarea țării. Partidul Social Democrat a gândit și a demarat proiecte în acest sens, dar trebuie să înțelegem că este nevoie și de un consens politic, care să asigure continuarea unor proiecte de durată, care exced unui ciclu de guvernare. Ura și dezbinarea trebuie să înceteze o dată pentru totdeauna în societatea românească”, a spus Dan Ciocan.

Comentarii

Redacţia

2018-12-03 09:46:55

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...