Politică

2017-10-09, 16:31:32

Dan Stana face muncă de partid la ALDE, deşi nu are adeziune semnată. Niţă: „Nu am ţinut neapărat cont de hârtie”

Cu semnarea adeziunii la ALDE în aer, după ce mai mulţi membri ai formaţiunii lui Tăriceanu de la Olt au vociferat faţă de venirea sa de la PNL acuzându-l că a fost colaborator al Securităţii, Dan Stana face deja muncă de partid.

Preşedintele ALDE Olt, deputatul Mihai Niţă, a declarat că nu s-a „ţinut neapărat cont de hârtie”, Dan Stana desfăşurând munca de partid, în o serie de localităţi ale judeţului.

„A venit, a venit, sigur! Omul se ocupă, şi-a luat localităţi, nu am ţinut neapărat cont de hârtie. Încă nu are adeziune, anunţam. Urmează, mai lăsăm lucrurile să vină pe făgaşul lor”, a afirmat Niţă.

Prim-vicepreşedintele PNL Olt, Dan Stana, a demisionat din partid, în luna septembrie, el urmând să se înscrie în ALDE, numirea sa în funcţia de director interimar al Regionalei Banat-Oltenia a CFR Marfă fiind hotărâtoare în luarea acestei decizii.

Venirea lui Stana în partidul lui Tăriceanu n-a fost văzută cu ochi buni chiar de membrii ALDE Piatra-Olt care s-au opus vehement. Aceştia l-au acuzat pe fostul liberal că a colaborat cu structurile fostei Securităţi, astfel că deocamdată Dan Stana nu a semnat adeziunea. Mai mult, conducerea ALDE Olt a anulat şi o conferinţă de presă în care urma să fie prezentată noua „achiziţie”.

Comentarii

Redacţia

2017-10-09 16:31:32

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...