Sport

2021-06-14, 10:09:59

Daniel Budin, medalie de bronz cu ştafeta României la Campionatul Balcanic din Turcia

O nouă medalie pentru sportivii secţiei de atletism de la CSM Slatina. Atletul Daniel Budin a cucerit medalia de bronz cu ştafeta 4X100 de metri a României la Campionatul Balcanic, care s-a desfăşurat în weekend, în Turcia. Andrei Neagoe, component şi el al lotului naţional, nu a putut lua parte la întreceri, din cauza unei accidentări.

Atletul de la CSM Slatina, Daniel Budin, a cucerit medalia de bronz în acest weekend cu ştefata României de 4x100 de metri, la Campionatul Balcanic din Turcia, amânat anul trecut din cauza pandemiei Covid-19.

Sportivii secţiei de atletism de la CSM Slatina, pregătiţi de Dan Bărbuţi, vor continua seria concursurilor verii. În perioada 2-3 iulie se vor desfăşura, la Cluj, Campionatele Internaţionale ale României, iar pe 16-17 iulie, în Serbia, va avea loc Campionatul Balcanic de Atletism.

Andrei Neagoe, care a suferit o întindere la muşchii abdominali, ar putea reveni pentru aceste competiţii. 


Comentarii

Redacţia

2021-06-14 10:09:59

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...