Sport

2019-06-12, 17:07:15

Dăscălete, Chirigiu și portarul Sara Abed Kader, jucătoarele cărora nu li s-au reînnoit contractele. Oficialii CSM Slatina poartă negocieri pentru completarea lotului

Pe lângă Ștefania Lazăr, care a ales să semneze cu Gloria Bistrița, echipa de handbal CSM Slatina nu va mai conta pe serviciile interului stânga Raluca Dăscălete, extremei dreapta Ana Maria Chirigiu și celui de-al treilea portar din lot, Sara Abed Kader. Celor trei jucătoare, care erau la final de contract, nu li s-au reînnoit astfel înțelegerile.

Așa cum se întâmplă la mai toate echipele, în această perioadă se conturează loturile pentru noul sezon al Ligii Naționale. Oficialii grupării CSM Slatina poartă negocieri pentru perfectarea unor transferuri, care să aducă un plus echipei. Cele mai multe dintre jucătoarele din stagiunea precedentă vor continua, plecările certe fiind Ștefania Lazăr, care a ales Gloria Bistrița, Raluca Dăscălete, Ana Maria Chirigiu și portarul Sara Abed Kader, ultimele trei fiind jucătoare sosite în vara anului trecut, care erau la final de contract.


CSM Slatina a reușit menținerea în Liga Națională pentru al doilea an consecutiv, după ce a câștigat barajul de la Cisnădie. Gruparea pregătită de Victorina Bora va lua startul ediției 2019-2020 a Ligii Naționale pe 31 august, primul eșalon handbalistic feminin fiind programat să înceapă în acest an mai devreme.

Comentarii

Redacţia

2019-06-12 17:07:15

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...