Comentariul Gazetei

2019-05-13, 15:45:18

De ce n-am încredere în USR-PLUS

În primul rând, n-am încredere în această entitate politică pentru că primesc o mulţime de invitaţii la acţiunile lor, deşi nu le-am dat adresa mea de mail niciodată. N-am încredere în ei pentru că, în invitaţiile astea, mi se adresează cu „Dragă Friend”. Nu înţeleg exprimarea asta. De ce nu „Dragă Prietene”? Dar poate că asta este exprimarea prin bulele corporatiştilor cărora se adresează.

N-am încredere în ei pentru că în mod sigur mailul meu şi celelalte date de contact fac parte dintr-o mare bază de date „traficată” de acest gen de oameni. Vă vine sau nu să credeţi, dar daţi o căutare pe Google, sunt oameni care vând baze de date cu contacte. De unde le au? De pe la diversele evenimente la care am participat în calitatea mea de jurnalist şi am fost rugat să-mi trec numele şi celelalte date. Iar ca mine au făcut-o alte mii sau zeci de mii de persoane.

N-am încredere în USR-PLUS pentru modul brutal în care lui Nicuşor Dan i s-a luat partidul de către cei care conduc astăzi Uniunea Salvaţi România, în frunte cu Dan Barna. Un partid născut dintr-o mişcare civică de bună-credinţă a fost confiscat de securişti.

N-am încredere pentru că atât Barna, cât mai ales Cioloş au trăit bine cu bani de la Stat. Dacă Barna doar a făcut afaceri cu statul, Cioloş a fost toată viaţa angajat la stat. Să vii şi să arăţi cu degetul către unii şi alţii că sunt răi şi corupţi, în condiţiile în care şi tu eşti tot ca ei, mi se pare o mare dovadă de ipocrizie.

N-am încredere în ăştia pentru că Guvernul Cioloş n-a mişcat nimic, timp de un, iar mulţi dintre cei din USR-PLUS au făcut parte din executiv sau au fost puşi pe poziţii bine plătite, în consilii de administraţie pe la companii de stat.

Chiar şi cu lipsa mea de încredere în USR-PLUS, cred că această alianţă va depăşi PNL, la alegerile de peste două săptămâni. Iar Rareş Bogdan nu poate să facă nimic în acest caz, indiferent de sondajele vehiculate recent.

Comentarii

Redacţia

2019-05-13 15:45:18

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...