Comentariul Gazetei

2020-03-13, 16:39:06

De ce să mai faci conferinţă de presă, dacă ai putea avea COVID-19?

Faptul că Ludovic Orban a ieşit în conferinţă de presă, cu toţi jurnaliştii la nici un metru de el, să anunţe că ar putea fi contaminat de senatorul PNL Vergil Chiţac, arată încă o dată cât de puţin îi pasă de această breaslă. Orban se numără printre politicienii care desconsideră ziariştii şi tot ce reprezintă ei. Şeful liberalilor i-a tratat ca pe nişte obiecte prin intermediul cărora a transmis ceea ce a avut de transmis. Orban s-a folosit de media să arate cât de responsabil este el ca politician şi cum se va izola el la Vila Lac 1.

Acum, ca urmare a prostiei celui care conduce Guvernul şi care se pare că încă va rămâne la Palatul Victoria, sunt testaţi toţi jurnaliştii de COVID-19. Între timp, medici şi asistente de la un spital din Capitală aşteaptă de câteva zile să-şi facă testul. Orban şi alţi lideri liberali deja au fost testaţi. Aşadar, unde este liderul acela responsabil?

În timp ce scriu acest text, Iohannis anunţă de la televizor că l-a desemnat tot pe Orban să facă următorul guvern şi că votul ar putea fi chiar sâmbătă. Curiozitatea mea este dacă izolatul Orban va veni în plenul reunit al Parlamentului să fie votat.

Comentarii

Redacţia

2020-03-13 16:39:06

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...