Eveniment

2020-06-03, 14:51:27

Decizia Tribunalului Olt: Poate începe judecata în Dosarul Caracal

Magistraţii Tribunalului Olt au decis, miercuri, că rechizitoriul procurorilor DIICOT în Dosarul Caracal este legal, iar judecarea celor doi inculpaţi, Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu, poate începe.

Cererile familiilor fetelor de refacere a rechizitoriului au fost respinse de magistraţi, la fel şi solicitarea lui Dincă

Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Olt, judecătorul Fănel Arabelea, a declarat că decizia poate fi contestată.

„Au fost respinse cererile și excepțiile ridicate. A fost constatată legalitatea sesizării instanței cu rechizitoriul de către parchet. Termen de contestare trei zile de la comunicare. După rămânerea definitivă se va stabili termen”, a precizat judecătorul.

Pe 15 ianuarie a fost înregistrat la Tribunalul Olt rechizitoriul trimis de DIICOT prin care s-a dispus trimiterea în judecată a celor doi inculpaţi din „cazul Caracal”, Gheorghe Dincă (pentru infracţiunile de trafic de persoane, trafic de minori, viol - două fapte, omor calificat - două fapte, profanare de cadavre - două fapte) şi Ştefan Risipiţeanu (pentru infracţiunea de viol).

Dincă este acuzat că le-a ucis pe cele două fete - Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu - în locuinţa sa din Caracal şi a fost trimis în judecată, de către procurorii DIICOT, pentru trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat şi profanarea de cadavre. Risipiţeanu a fost trimis în judecată pentru viol.

Comentarii

Redacţia

2020-06-03 14:51:27

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...