Politică

2019-05-07, 11:24:11

Demers cu rezultat favorabil pentru senatorul PSD Siminica Mirea: Semaforizare inteligentă în Balş, pe DN 65

Senatorul PSD Siminica Mirea a reuşit să obţină instalarea unui sistem inteligent de semaforizare, pe drumul naţional DN 65, în oraşul Balş.

Potrivit unui răspuns la o interpelare a senatorului de Olt, instalarea unui sistem de semaforizare inteligent în oraşul Balş va fi gata în luna august.

„În vederea fluidizării traficului rutier și sporirea siguranţei rutiere, DRDP Craiova are în derulare un contract de lucrări pentru execuţia unui sistem inteligent de semaforizare la intersecțiile și trecerile de pietoni de pe DN 65, pe raza localității Balș, contract la care a fost emis ordinul de începere a lucrărilor în data de 20 noiembrie 2018. Lucrările la sistemul de semaforizare de pe DN 65, pe raza orașului Balș sunt în desfăşurare și au ca termen estimat de finalizare luna august 2019. Vă mulțumim pentru interesul exprimat și vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a răspunde solicitărilor dumneavoastră”, se arată în răspunsul oferit senatorului Siminica Mirea, de către Ministerul Transporturilor.

Comentarii

Redacţia

2019-05-07 11:24:11

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...