Politică

2020-03-13, 11:19:28

Deputatul de Olt, Gigel Ştirbu, izolat la domiciliu după ce un senator PNL a fost confirmat cu COVID-19

Premierul în exerciţiu, Ludovic Orban, a declarat că toţi membrii Biroului Executiv Politic al PNL se vor izola la domiciliu după ce unul dintre colegii lor, senatorul Vergil Chiţac, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Deputatul de Olt, Gigel Ştirbu, este membru al organismului de conducere.

Contactat de Gazeta Nouă, deputatul Gigel Ştirbu a confirmat faptul că a fost prezent la şedinţa Biroului Politic de luni şi că aşteaptă rezultatul testului pentru coronavirus.

Senatorul PNL de Constanţa, Vergil Chiţac, a fost confirmat pozitiv cu coronavirus, după ce a participat la o reuniune NATO. Ulterior, luni, el a fost prezent la şedinţa Biroului Politic al PNL Olt, unde a intrat în contact cu colegii săi, inclusiv cu premierul Ludovic Orban. Acesta a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că şi el se va izola la domiciliu în aşteptarea rezultatului testului şi finalizării anchetei epidemiologice.

Comentarii

Redacţia

2020-03-13 11:19:28

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...