Politică

2019-04-02, 17:29:26

Deputatul Iancu, prezent la şedinţa solemnă de aniversare a aderării la NATO

Deputatul PSD Marius Iancu a declarat, marţi, după şedinţa solemnă a Parlamentului pentru marcarea a 15 ani de la aderarea României la NATO, că Guvernul social-democraţilor a alocat 2% din PIB pentru apărare.

El a precizat că acest lucru se întâmplă pentru prima dată, de la aderare.

„Pe 29 martie 2004, România devenea membră a organizației Tratatului Atlanticului de Nord, NATO, cea mai mare alianță din istorie. România beneficiază, acum, de cele mai puternice garanții de securitate și este un aliat respectat care își onorează angajamentele. În ultinii doi ani, Guvernul a alocat, pentru prima dată de la aderare, 2% din PIB pentru apărare și a început modernizarea armatei române”, a arătat Marius Iancu.

Parlamentul României a marcat, marţi, în cadrul unei ședințe solemne, împliniera a 15 ani de la aderarea României la Alianța Nord Atlantică și 70 de existență a NATO.

Comentarii

Redacţia

2019-04-02 17:29:26

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...