Politică

2020-03-11, 21:02:30

Deputatul Marius Iancu: „Aveți grija de sănătatea românilor! Lăsați jocurile de imagine!”

Deputatul oltean critică dur apariţia de astăzi a preşedintelui Iohannis, după ce zile la rând nu a avut nicio poziţie cu privire la situaţia fără precedent prin care trece România.

Marius Iancu critică decizia Guvernului PNL de a reduce bugetul Sănătăţii cu 20%, fapt pe care preşedintel Iohannis pare să-l fi uitat.

„Președintele Iohannis s-a trezit și a început țopăiala prin Guvern cu zicale și proverbe românești. A fost unul dintre cele mai slabe discursuri prezidențiale din istoria României și poate și a lumii, într-o situație de criză așa cum este cea provocată de epidemia cu coronavirus. Iohannis nu a știut ce trebuie să spuna, ce trebuie să faca, ce atitudine trebuie să aibă. Cum nu a mai putut să certe PSD, a uitat că Guvernul lui PNL a tăiat cu 20% bugetul Sănătății”, spune deputatul oltean.

Parlamentarul spune că PNL trebuie să dea dovadă şi să-şi voteze guvernul, chiar dacă este unul „la mişto”

„Iohannis a uitat și de nominalizarea «la mișto» a lui Florin Cîțu ca premier care este la un pas să ajungă prim-ministrul României, acum, într-o situație dificilă pentru țară. Nu ne-a mai spus dacă mai vrea alegeri anticipate și nici dacă a înțeles că trebuie să oprească acest joc periculos acum pentru România. Este responsabilitatea lui și a PNL să pună capăt crizei politice și să voteze Guvernul Cîțu, care are acum susținerea mai multor partide politice. Parlamentarii PSD vor fi prezenți în plen și nu ne vom opune învestirii acestui noi guvern. Nu este Guvernul Cîțu cel mai bun pentru România, dar este singurul guvern pe care l-a vrut Iohannis și singura soluție pentru a pune capăt crizei politice și a da țării un guvern legitim care să guverneze în aceste zile grele”, mai spune Marius Iancu.

Deputatul consideră că este nevoie de responsabilitate politică și administrativă, şi mai ales este este nevoie să fie ascultate şi urmate sfaturile specialiștilor.

„Orice joc de imagine, orice laudă, orice merit asumat pe nedrept vor fi decontate de cei care nu înțeleg că prioritatea este sănătatea românilor, a noastră, a tuturor”, a conchis Iancu.


Comentarii

Redacţia

2020-03-11 21:02:30

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...