Politică

2020-08-03, 12:18:43

Deputatul Marius Iancu: „Domnule Iohannis, acționaţi NEMȚEȘTE, nu PROSTEȘTE, pentru că sunteți președintele României, nu agentul electoral al PNL”

Deputatul de Olt, Marius Iancu, a criticat dur ultima apariţie a preşedintelui Iohannis, care, în loc să găsească soluţii pentru situaţia alarmantă în care se află România, nu face decât să arate cu degetul către PSD.

Parlamentarul oltean cataloghează drept spectacol de stand-up comedy ultima declaraţie de presă a preşedintelui Iohannis, pentru că deşi a avut toate pârghiile la îndemână pentru limitarea răspândirii infectării cu noul coronavirus, el şi Guvernul Orban s-au ocupat cu altceva.

„Obișnuit să calce pe cadavre, pe suferința și disperarea oamenilor ( să nu uităm de Colectiv sau de 10 august), acest individ se folosește de una dintre cele mai grave epidemii din istoria lumii pentru a face campanie electorală. Este penibil şi ridicol chiar și pentru Klaus Iohannis, să dea vina pe PSD pentru creșterea alarmantă a numărului de îmbolnăviri. Iohannis si Guvernul lui PNL au gestionat acesta criză, ei au avut toate pârghiile puterii, control asupra tuturor instituțiilor și nu au fost în stare să facă nimic”, spune Marius Iancu.

La începutul anului, când omenirea deja vorbea despre ameninţarea COVID-19, Iohannis cataloga virusul drept o răceală.

„La începutul pandemiei, Iohannis avea în față un Guvern PNL demis prin moțiune de cenzura și posibilitatea de a nominaliza un premier competent. În bătaie de joc, l-a nominalizat pe Cîțu, pentru că, fără să țină cont de pericolul COVID-19, el voia alegeri anticipate și a ignorat cu cinism, toate informarile primite, încercând să ne convingă că este o «răceală ușoară». Apoi, l-a nominalizat tot pe demisul Orban, așteptând să vadă dacă PSD va vota acest Guvern sau va provoca și o criză politică. Noi am dat dovadă de responsabilitate și maturitate politică, în timp ce Iohannis și-a continuat jocul electoral”, mai spune parlamentarul oltean.

Marius Iancu este de părere că vina aruncată pe PSD este singura soluţie a celor care conduc ţara, Iohannis şi Orban.

„A închis ochii la toate afacerile cu măști și aparatură sanitară și la chefurile făcute de liberali, în timpul stării de urgență și nu și-a asumat nicio responsabilitate. Acum când situația le-a scăpat de sub control, a găsit vinovatul de serviciu, PSD. Domnule Iohannis, ați rămas singurul care se luptă cu «monstrul» imaginar PSD, românii, chiar și cei care v-au votat, se luptă pentru viata lor și a celor dragi, cu un inamic invizibil extrem de periculos și au alte griji acum, decât să vă asculte pe dumneavoastră repetând obsesiv «PSD». Au nevoie de compasiune, de siguranță, de încredere în instituțiile statului, au nevoie de un președinte al tuturor românilor. Este timpul să fiți patriot, competent, implicat și aproape de oameni. Lăsați manipularea și campania electorală, lăsați orgoliile și ambițiile. Acționati NEMȚEȘTE, nu PROSTEȘTE, pentru că sunteți președintele României, nu agentul electoral al PNL. Și, domnule profesor Iohannis, nu e frumos să arătați cu degetul, în public și să amenințați oamenii. Ține de educație și bun simț!”, i-a transmis deputatul oltean preşedintelui ţării.
 

Comentarii

Redacţia

2020-08-03 12:18:43

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...